خرید و واردات هر نوع کالا از چین در سریعترین زمان و با کمترین هزینه

 خرید و واردات هر نوع کالا از چین در سریعترین زمان و با کمترین هزینه

فهرست سایت

جدیدترین اخبار چین را اینجا بخوانید

ووهان، مرکز استان هوبی در مرکز چین، برای درمان و رسیدگی به وضعیت تعداد بالای بیمارانی که به کرونا ویروس جدید  مبتلا شده اند، ساختمان هایی را به بیمارستان های پیش ساخته تبدیل کرده است.

تاکنون 11 بیمارستان موقتی به بهره برداری رسیده است. بیمارستان های اضطراری و موقتی دیگری نیز در دست ساخت است. 

مرکز ورزشی با فضای آزاد داهوشان واقع در منطقه جیانگ شیای ووهان، به اولین بیمارستان سنتی چینی بیمارستان سازگار با مرکز شهر تبدیل شده است. جونگ نان شان دانشمند بیماری های تنفسی چین علاقه خود را در مورد تاثیر تی سی ام در معالجه کرونا ویروس اعلام کرده است.

گزارشگر سی جی تی وی ، وانگ كای لين با جانگ بولی، آكادميسین آكادمی مهندسی چين مصاحبه کرد. او به طور حضوری شرایط بيمارستان منطقه جيانگ شيا را  مشاهده كرد.

19 Feb 2020

حرفهای تند و تیز ماریو کاولو، نویسنده معروف آمریکایی ایتالیایی درباره اقدامات رسانه های غربی در قبال چین

ماریو کاولو، شن یانگ، چین

یک چیزی اینجا درست نیست 

نگاهی به سال 2009 و شیوع ویروس اچ‌1‌ان‌1 در آمریکا در برابر سال 2020 و شیوع ویروس کرونای جدید در چین 

سال 2009 و در پی شیوع ویروس اچ‌1‌ان‌1 در آمریکا، بیش از 60 میلیون نفر در این کشور به آن ویروس آلوده شدند و حداقل 18 هزار 449 بیمار در سراسر جهان جان خود را از دست دادند اما آمارهای نهایی که در سال 2012 توسط مرکز ملی پیشگیری و کنترل بیماریها منتشر شد نشان میدهد که داستان شیوع این ویروس در جهان بسیار بدتر از این حرفها بوده و دست آخر حدود 300 هزار نفر جان خود را بر اثر ابتلای به آن از دست داده اند. 

چنین چیزهایی آدم را به این فکر فرو میبرد که چطور شده که اکنون به این شکل عجیب و غریب تمام نیروهای منفی در حال حمله به چین و چینیها هستند و جبه های سراسر تهاجمی را علیه ویروس کرونای جدید تشکیل داده اند که شیوع آن از شهر ووهان در مرکز چین آغاز شده است. به نظرم لازم است اینجا به چند پرسش پاسخ داده شود. 

تا جایی که خاطرم هست همزمان با شیوع اچ‌1‌ان‌1 در سال 2009 هیچ موردی از بیگانه هراسی و آمریکایی ستیزی در جهان رخ نداد، درست نمیگویم؟ در حقیقت، شش ماه طول کشید تا در سراسر آمریکا وضعیت اضطراری اعلام شود، یادتان هست؟  کشوری در جهان بود که از زمان آغاز شیوع این ویروس در ماه آوریل سال 2009 تا یک سال بعد و پایان آن در آوریل 2010 و حتی در ماه ژوئن همان سال که شیوع اچ1ان1 به عنوان یک وضعیت اضطراری در سطح بین المللی اعلام شد، با انتشار بیانیه و اعلامیه از شهروندانش بخواهد آمریکا را ترک کنند؟ و یا مرزهایش را به روی مسافران آمریکایی ببندد؟ خیر، حتی یک کشور هم این کار را نکرد. 

همان طور که گفتم یک چیزی اینجا درست نیست. دولت چین در حالی بر اساس فرضیه هایی نظیر توطئه علیه جهان و انتشار گزارشهای غلط برای پایین نشان دادن تعداد مبتلایان مورد حمله های بدخواهانه و سرشار از نفرت قرار گرفته است که همواره تمام گزارشهای شفاف مربوط به شیوع چنین به بیماریهایی که از سوی کشورهای دیگر و یا مرکز پیشگیری و کنترل بیماریهای آمریکا نیز ارائه شده دقیقاً به همین صورت بوده اند. آمارهای مربوط به شیوع ویروس اچ1ان1 و بیماری آنفلونزای خوکی تا حد زیادی کمتر از تعداد واقعی بود و سه سال بعد توانستند آن را به‌روز‌رسانی کنند، چرا که دوستان عزیز ماهیت بیماریهای واگیردار به این شکل است که هیچ اهمیتی نمیدهند از چه کشوری شروع شده اند. هنگام شیوع این بیماری‌ها هیچگاه به اندازه کافی نیروی انسانی، کیتهای تشخیص بیماری و یا حتی دارو و تجهیزات پزشکی وجود ندارد. چین هرگز نخواسته این دشواریها را پنهان کند، همه از آن با خبر هستند و هر روز در اخبار چین درباره آنها اطلاع رسانی میشود. همواره عده ای جان خود را از دست میدهند؛ هزاران نفر که هرگز نخواهیم فهمید علت مرگشان یک ویروس خاص بوده و یا خیر. این موارد واقعیت هستند و نه یک مشکل ویژه در نظام بهداشت و درمان و یا دولت چین. 

چنین چیزی نه یک توطئه که یک تراژدی است. 

با خواندن یک گزارش تکمیلی که 27 ژوئن سال 2012 و سه سال پس از شیوع ویروس اچ1ان1 منتشر شد، نگرانی و اضطراب ما نسبت به تخمین نهایی مرکز پیشگیری و کنترل بیماریهای آمریکا درباره تعداد مرگ و میر ناشی از شیوع این ویروس تا حدی زیادی افزایش پیدا میکند. این گزارش که در پایگاه اینترنتی مرکز پژوهش و سیاستگذاری برای مقابله با شیوع بیماریهای واگیردار منتشر شده، مشاهده میکنیم که آمار 18 هزار 449 نفری از تعداد کل مرگ و میر ناشی از این ویروس «. . . کمتر از تعداد حقیقی مرگ و میر بوده است چرا که جسد بسیاری از کسانی که در اثر بیماریهایی نظیر آنفلونزا جان خود را از دست میدهند از نظر ابتلای به این ویروس آزمایش نمیشود.» بسیار خوب، اما آیا کسی در سال 2009 و هنگام شیوع بیماری نهادهای دولتی و درمانی آمریکا را به پنهان کرد آمار و ارقام متهم کرد؟ آیا آمریکاییها در شعبه های مختلف درمانگاههای مایو دوربین مخفی کار گذاشتند تا از تعداد دقیق مرگ و میر ناشی از آن ویروس مطلع شوند؟ پوچی این حمله های بدخواهانه و سرشار از نفرت آنجا مشخص میشود که روش درمان بیمار فارغ از آنکه به ویروس کرونا آلوده شده باشد و یا به دلیل ابتلا به هر ویروس دیگری دچار ذات الریه بشود، تنها شامل درمانها حمایتی خواهد بود.

یک چیزی درست نیست. جهان باید قدردان واکنش بی سابقه، گسترده و تهاجمی چین باشد. ( همانگونه که مسئولان سازمان جهانی بهداشت و بسیاری از دولتها و سازمانهای بهداشتی کشورهای مختلف هستند.) من خودم اینجا در محل شیوع  بیماری و در چین هستم- به واژه اینجا دقت کنید- و با چشم خود میبینم که حتی اگر فداکاری عظیم اقتصادی چین را نیز در نظر نگیریم  اقدامات این کشور از هر جهت فوق العاده بوده است. 

پس از گذشت یک ماه از شیوع ویروس کرونا، ما به جای پرداختن به این موضوع که چطور کلیت یک نظام حکومتی توانسته است سریعتر از هر حکومت دیگری روی کره زمین به چنین بحرانی واکنش نشان دهد، هنوز درگیر آن هستیم که چند مسئول دولتی در ووهان باید چند هفته زودتر به همه خبر میدادند. بله، درست میگویید این افراد حسابی گند زده اند و خوب است بدانید که به خاطر همین کارشان الان حسابی به دردسر افتاده اند. درست مثل سیاستمداران پورتوریکویی پس از آنکه مشخص شد پس از طوفان شدید سال گذشته کمکهای اضطراری که برای مردم طوفانزده فرستاده شده بود را میان آنان تقسیم نکردند. کار این افراد واقعاً شرم آور است. افراد دچار خطا و اشتباه میشوند و باید امیدوار باشیم که به مجازات اشتباه خود نیز برسند اما نمیتوان این اشتباه را به کل نظام حکومتی و دولت یک کشور تعمیم داد. از سوی دیگر، با توجه به موقعیت کنونی، مسئولان تمام استانهای چین به دولت اعلام کرده اند در صورت ارتکاب به چنین اشتباه احمقانه ای آماده روبه ‌رو شدن با هرگونه تنبیه سختی خواهند بود و من در صداقت گفتارشان هیچ شکی ندارم. با مقایسه این افراد با تعداد بیشماری از سیاستمداران غربی که توانسته اند در چنین شرایط نه تنها توانسته اند قِسِر در بروند بلکه مقام خود را نیز حفظ کرده اند متوجه میشویم که اشتباهات انسانی، حماقت و طمع تنها منحصر به یک رنگ پوست، نژاد و یا کشور خاص نیست.   

و اما برای تمام کردن حجت بر شما باید بگویم: «طبق برآوردهای پژوهشگران مرکز پیشگیری و کنترل بیماریهای آمریکا شیوع ویروس اچ1ان1 در سال 2009 باعث کشته شدن 201 هزار 200 بیمار مبتلا به این ویروس بر اثر نارسایی تنفسی و 83 هزار 300  بیمار بر اثر بیماریهای قلبی و عروقی شد.» در مجموع 284 هزار نفر جان خود را از دست دادند؟ شوکه شدید، درست میگویم؟!

آیا برای سفر به آمریکا و یا از آن کشور ممنوعیت سفر در نظر گرفته شد؟

آیا چین، آلمان، ژاپن و یا هر کشور دیگری مرزهای خود را به روی مسافران آمریکایی بستند؟

امروز متوجه شدم که وزارت کشور در آخرین اعلامیه های به روزرسانی سیاستهای وزارت کشور آمریکا از شهروندان این کشور خواسته شده چین را ترک کنند. بریتانیا نیز درست به همین شکل از شهروندان خود خواسته از چین خارج شوند. 

در سال 2009 هم شهروندان بریتانیا در آمریکا چنین اعلامیه ای را برای ترک آن کشور دریافت کردند؟ خیر

آیا جامعه جهانی خواستار قرنطینه آمریکا و یا بسته شدن مرزهای این کشور شد؟ خیر

آیا شهروندان آمریکایی نیز مانند آنچه که امروز مردم چین در حال تجربه آن هستند با حمله های بیگانه هراسانه و  یا رفتارهایی از سر آمریکایی ستیزی مواجه شدند؟ خیر

چنین چیزی شگفت انگیز و در عین حال آزاردهنده است.  اگر شما نیز در حال حاضر به عنوان یک شهروند خارجی در یکی از شهرهای چین – به غیر از ووهان- مشغول کار و زندگی هستید، میتوان با اطمینان گفت که اگر به جای آنکه همین حال چین را ترک کنید در این کشور بمانید با احتمال زیاد آرامش و ثبات بیشتری را تجربه خواهید کرد. هیچ کجا به اندازه چین در امنیت نخواهید بود چرا که همه مردم با مسئولیت ‌پذیری و به صورت آگاهانه خود را در خانه قرنطینه کرده اند. بگذریم از آنکه تصمیمات دولت چین برای حفظ امنیت جامعه و جان مردم با یک هزینه سرسام آور و چند صد میلیاردی برای اقتصاد این کشور همراه بوده است.   

دوستی در شهر مسای ایالت آریزونا دارم که میگفت در یکی از رستورانهای پرطرفدار چینی شهر که پیش از این همیشه پر از مشتری بود اکنون هیچ کسی نیست. چرا چنین اتفاقی رخ داده است؟

بیایید بر اساس منطق و استدلال با این موضوع بپردازیم:

اگر شما در میامی بودید و با خبر میشدید که یک بیماری ویروسی واگیردار در شهر میلان واقع در مرکز ایتالیا شیوع پیدا کرده آیا میزی را که برای شام همان شب در رستوران ایتالیایی ساحل جنوبی شهر رزرو کرده بودید را کنسل میکردید؟ خیر، آیا هفته بعد باز هم از پیتزافروشی جویی در ساحل دِلرِی پیتزا میخردید؟

اگر در سنگاپور بودید و خبر میرسید که یکی بیماری ویروسی در شهر دالاس ایالات تگزاس در قلب آمریکا شیوع پیدا کرده آیا از رستوران باربکیوی تگزاسی مورد علاقه تان در سنگاپور که صاحبش اهل هوستون بود صرف نظر میکردید؟

آیا هنگام راه رفتن در خیابانهای شیکاگو از نزدیک شدن و یا برخورد با افرادی که پوست سبزه داشتند و شبیه ایتالیاییها بودند خودداری میکردید؟ آیا به خاطر اینکه در تگزاس یک بیماری ویروسی شیوع پیدا کرده، در سنگاپور از نزدیک شدن به هر مرد گنده ای که کلاهی به سبک گاوچرانها سرش بود فقط به خاطر شبیه بودن به اهالی دالاس و این موضوع که ممکن است همین الان از هواپیما پیدا شده باشد خودداری میکردید؟ متأسفانه در جامعه امروز یک نوع قلدرگری افراطی عجیب و بیمعنی رواج پیدا کرده باید تمام تلاش خود را برای دور ماندن از آن به کار ببندیم. در حالی که چنین رفتارهایی تنها از سوی یک گروه کوچک از فعالان افراطی تشویق میشود، بخش اصلی مردم عادی جامعه از دیدگاه کهنه و آکنده از خشم خسته شده اند.       

دست آخر، باید چند نکته در مورد این نوع جدید از ویروس کرونا که شیوع آن از ووهان چین آغاز شده روشن شود. همانطور که به اچ1ان1 ویروس آمریکا نمیگفتند به این ویروس هم نباید ویروس چین بگوییم. دو هفته یا شاید دو ماه دیگر شیوع این ویروس مخصوص فصل آنفلونزا به پایان خواهد رسید و هم از آمدن بهار لذت خواهیم برد. با این وجود، حرفم را اشتباه برداشت نکنید؛ اقدامات جدی و واکنش چشمگیر دولت و مردم چین برای جلوگیری از شیوع این ویروس ضروری بوده است، بله درست است ویروس کرونای جدید درست مثل اچ1ان1 در سال 2009 بسیار خطرناکتر از ویروسهای آنفلونزای معمولی است. در حال حاضر تنها کاری که میتوانیم در برابر این ویروس کرونا انجام دهیم به این ترتیب است:   

ویروس کرونای جدید بسیار مسری است و به راحتی به دیگران منتقل میشود. این ویروس با قرار گرفتن در بافت ریه به طور ویژه باعث ذات الریه میشود که همان عفونت بافت ریه است. این بیماری از یک عفونت تنفسی ساده که گلو و نای را آلوده میکند شدیدتر خواهد بود. 

در حال حاضر میزان مرگ و میر ناشی از ویروس کرونای جدید در حدود 2 درصد اعلام شده که حدود 20 برابر مرگ و میر 1/0 درصدی آنفلونزاهای فصلی است؛ با این حال همین 2 درصد هنوز هم در مقایسه با میانگین مرگ و میر سارس با 9 درصد و مرس با 37 درصد بسیار کمتر است.

ویروس کرونای جدید تنها بین 10 تا 15 درصد از بیماران علائم حاد ایجاد میکند. 80 تا 90 درصد  مرگ و میرهای ناشی از آن در میان بیماران سالخورده ای رخ میدهد که از قبل دچار بیماریهای زمینهای هستند و نه جوانان. جالب است که این ویژگی با ویروس اچ1ان1 و شیوع آنفلونزای خوکی سال 2009 در آمریکا کاملاً در تضاد است چرا که اکثر قربانیان آن ویروس در بین جوانان و کودکان بودند تا افراد بالای 60 سال. 

چین توانست به سرعت و تنها ظرف چند روز ژنوم ویروس کرونای جدید را شناسایی کند و به سرعت اطلاعات خود در این زمینه را با سازمانهای بهداشتی و درمانی جهان به اشتراک گذاشت. پژوهشگران پزشکی و داروسازان مدتی است پی برده اند که برخی از داروهای موجود برای مقابله با بیماریهای ویروسی برای مقابله با ویروس کرونای جدید مؤثر هستند.

شگفت زده نشدن از اقدامات گسترده و جدی چین برای کنترل شیوع ویروس در استان های مختلف غیر ممکن است؛ محدودیت، عبور و مرور و تردد، محدودیت موقت کسب و کار و در کنار همکاری و مسئولیت پذیری بیش از 1 میلیارد و 300 میلیون برای قرنطینه داوطلبانه تا زمان بر طرف شدن خطر این بیماری به عنوان یک واکنش چشمگیر و بیسابقه از سوی جامعه جهانی مورد تحسین قرار گرفته است و از آن به عنوان یک استاندارد تازه برای درک بهتر موارد قابل اجرا در زمان شیوع بیماریهای واگیردار در هر کشور دیگری در آینده یاد میشود. آیا این روش سخت و پرهزینه است؟!

 بدون شک همان طور که پیشتر هم گفتم یک چیز در مورد واکنش انسانها به آنچه که در حال رخ دادن است درست نیست. من نمیخواهم انگشتم روی این موضوع بگذارم به این دلیل که بدون شک بسیار پیچیده است و بسیاری از مسائل وارونه دیگر نیز در جهان وجود دارد که فهم و توضیح به یک عمر زمان نیاز دارد و به قول معروف یک مثنوی هفتاد من میشود. 

اما میدانم که این موضوع باید متوقف شود. حمله های بدخواهانه، سیاسی، بیگانه هراسانه و نژادپرستانه و تلاش برای انگ زدن و لکه دار کردن هر آنچه که چینی است باید متوقف شود. این روند نه به هیچ یک از سیاستمداران واشنگتن و نه شهروندان عادی که نگران مراقبت از خانواده خود است کمکی نخواهد کرد.        

خانواده من اصالتاً اهل منطقه باسیلیکاتای ایتالیا هستند که شهری است در دامنه پوتنزا و گروتولا از توابع ماترا. پس از مهاجرت آنها به آمریکا من در منطقه یونکرز شهر نیویورک به دنیا آمدم. آمریکا تا زمانی که آن را ترک کردم خانه من و خانواده ام بود. اکنون دو دهه است که من کشور محل تولدم آمریکا را ترک کرده ام؛ کشوری که چیزهای زیادی برای تحسین کردن و در عین حال پیشرفت در آن پیدا میشود. اما من آن کشور را ترک کردم و به چین آمدم و اکنون چین خانه من است. اگر 30 سال پیش از من میپرسیدید که زندگی در این مسیر پیش برود ممکن بود در پاسخ بگویم که یا دیوانه شده اید و یا یک فالگیر ناشی هستید اما سرنوشت دقیقاً همین مسیر را پیش پای من قرار داده است. من واقعاً از زندگی به همراه همسر چینی و خانوادهام در شهر شن یانگ واقع در شمال شرقی چین احساس خوشبختی میکنم. من اکنون یک فرد میانسال و میتوانم بگویم دنیا دیده هستم. به خوبی درک میکنم که جامعه و حکومت چین، آمریکا و هر کشور دیگری هم نکات مثبت دارد و هم نکات منفی. 

بیگانه هراسی باید فوراً متوقف شود. دو هفته یا دو ماه بعد شیوع ویروس کرونا متوقف خواهد شد و بهار زیبا از راه خواهد رسید. اگر تا آن زمان هیچ حرف خوب و مثبتی برای پشتیبانی از چین و مردم چین ندارید که بزنید بهتر است دهنتان را ببندید!


ماریو کاولو، شن یانگ، چین


18 Feb 2020

کمیته بین‌المللی المپیک: با تمام توان از کمیته برگزار کننده بازیهای المپیک زمستانی پکن حمایت میکنیم روز دوشنبه 28 بهمن/ 17 فوریه ، کمیته برگزار کننده المپیک زمستانی پکن و مقامات ارشد کمیته بین‌المللی المپیک در یک نشست ویدئویی درباره مراحل آماده شدن پکن برای برگزاری بازیهای المپیک زمستانی 2022 و مواردی مثل فروش بلیط در سطح بینالمللی و امور پذیرش، تداوم اجرای پروژهها و موارد دیگر به بحث و تبادل نظر پرداختند.در حال حاضر کمیته برگزار کننده المپیک زمستانی پکن کار خود را شروع کرده است. جیانگ جیان‌دونگ، معاون شهردار پکن و نایب رئیس اجرایی کمیته برگزاری المپیک زمستانی پکن گفت: در پی شیوع ویروس کرونای جدید، توماس باخ، رئیس کمیته بین المللی المپیک با ارسال پیامی به کمیته المپیک چین ابراز اطمینان کرده است که مراحل آماده سازی المپیک زمستانی پکن تحت تأثیر این موضوع قرار نخواهد گرفت؛ خوان آنتونیو سامارانش، نایب رئیس کمیته بین‌المللی المپیک نیز ضمن عالی ارزیابی کردن اقدامات چین برای پیشگیری و کنترل شیوع این ویروس ابراز اطمینان کرده است که چین در مبارزه با این بیماری پیروز خواهد شد. با وجود آنکه در این مدت با هم ملاقاتی نداشته ایم اما به صورت تلفنی تماس نزدیک خود را حفظ کرده ایم و امور مهم را به موقع به یکدگیر اطلاع میدهیم.سامارانش نیز گفت كه با توجه به آنکه چین به خاطر شیوع ویروس کرونا دوران سختی را تجربه میکند، کمیته  بین المللی المپیک با تمام توان از کمیته برگزاری بازیهای المپیك زمستانی پكن حمایت خواهد کرد. ما اطمینان داریم که چین با قدرت بر این بیماری پیروز خواهد شد  و عزم راسخ چین و اقداماتی که در این مدت انجام داده را تحسین میکنیم. شکی نیست که چین بر ویروس کرونا غلبه خواهد کرد. وی گفت: « در هر زمینهای که نیازمند به کمک باشد کافی است که به ما اطلاع بدهد.»

17 Feb 2020

در پی شیوع ویروس کرونای جدید، در برخی از مناطق جهان، گردشگران چینی‎ و آسیایی مورد تبعیض‎های گوناگون از جمله دوری دیگران از آنان قرار می‎گیرند. نام بردن برخی از رسانه‎های گروهی بین‎المللی از ویروس کرونای جدید با عنوان ویروس چینی، باعث افزایش دشمنی و نژادپرستی نسبت به مردم چین در برخی کشورها شد. شبکه سی جی تی اِن چین در در این ویدیو به این اقدام اشتباه پرداخته است.
17 Feb 2020
17 Feb 2020

من علاوه بر درمان خودم به صورت آنلاین بیماران دیگر را نیز درمان می‎کنم
 
جائو جی گان، پزشک متخصص و معاون مرکز اورژانس بیمارستان "جونگ نان" دانشگاه وو هان روز در 2 بهمن 22 ژانویه) متوجه شد که به ویروس کرونای جدید (کووید 2019) مبتلا شده است. با توجه به علائم سبک بیماری، پس از تهیه دارو، او خود را در خانه قرنطینه کرد. جائو از روز 8 بهمن (28 ژانویه)، از طریق اپلیکیشن درمان آنلاین حساب ویچت رسمی بیمارستان خود، مشغول ارائه خدمات درمانی به بیماران تب‌دار است و هر روز بیش از 200 بیمار را معاینه می‎کند. 16 بهمن (5 فوریه) پس از 14 روز درمان و قرنطینه جائو درمان شد و بار دیگر به خط مقدم مبارزه با این بیماری در بیمارستان بازگشت.
16 Feb 2020

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پرنسا لاتینا، "میگل دیاز-کانل" رییس جمهور کوبا روز شنبه در صحفه توییتر خود حس مسوولیت‌پذیری چین در قبال مردم این کشور و جهان را در راه مبارزه با شیوع ویروس کرونا ستوده است. 

وی در این پیام توییتری، همبستگی و حمایت مردم و دولت کوبا با چین را ابراز کرده است. 

روز جمعه دیداری میان رییس جمهور کوبا و دیگر مقامات این کشور با "چن شی" سفیر چین در هاوانا با هدف حمایت کوبا از پکن در زمینه مبارزه با کرونا صورت گرفت. 

جدیدترین آمار از میزان تلفات مبتلایان به ویروس کرونا جدید نشان می‌دهد، 69 هزار و 184 نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند و 1666 نفر جان خود را از دست داده‌اند. 

سازمان بهداشت جهانی این بیماری جدید را به مخفف "بیماری ویروس کرونای 2019"، به نام "کووید 19" می‌خواند.

15 Feb 2020

وانگ یی عضو شورای دولتی و وزیر خارجه چین روز جمعه 14 فوریه/ 25 بهمن در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری رویترز نسبت به اتهامات جدید آمریکا علیه شرکت هواوی واکنش نشان داد.

وزیر خارجه چین در پاسخ به پرسش رویترز درباره اتهام جدید آمریکا علیه شرکت هواوی مبنی بر سرقت اسرار تجاری شرکت های آمریکایی گفت: ما نمی دانیم چرا آمریکا به عنوان ابرقدرت با استفاده از تمامی قدرت ملی و حتی با بسیج هم پیمانان خود یک شرکت چینی را سرکوب می کند. شرکت هواوی یک شرکت صد در صد خصوصیست و این شرکت با پشتکار و خرد خود به رقابت در بازار پرداخته و رشد و توسعه یافته است. به نظر من، تنها دلیل آمریکا برای سرکوب کردن این شرکت آن است که شرکت هواوی خارج از تصوراتش توسعه یافته است.

وی افزود، آمریکا نمی تواند امتیاز شرکت های دیگر در زمینه های اقتصادی، علمی و فنی را بپذیرد و نمی خواهد شاهد رشد و توسعه دیگر کشورها و قدرتمند شدن شرکت های سایر کشورها باشد.

وزیر خارجه چین گفت: آمریکا که به شایعه پردازی و بی اعتبارسازی شرکت هواوی پرداخته، هیچ شواهدی ارایه نکرده است. پرونده های ویکی لیکس و اسنودن نشان می دهد، همان شرکت های مخابراتی آمریکا هستند که تخلف می کنند. شرکت هواوی به جهان اعلام کرده که مایل است هر نوع قرارداد "نه پشت درهای بسته" امضا کند تا از طریق قانون، شفافیت عمل خود را ثابت کند.

وزیر خارجه چین اظهار داشت: سرکوبی شرکت هواوی از سوی آمریکا بی دلیل و نیز بی اخلاقیست. برخی کشورها از جمله انگلیس و آلمان به شایعه آمریکا توجه نکرده و اعلام کردند که محیط عادلانه رقابت را برای شرکت های دیگر کشورها از جمله هواوی فراهم می کنند. به نظر من این عملکرد هماهنگ با قانون بازار است و نیز انتخاب عاقلانه و درست کشورهای مستقل به شمار می رود.
14 Feb 2020

طی روزهای اخیر، خبر بزرگ و مهی درباره درمان بیماری ناشی از کروناویروس 2019 اعلام شد. شرکت فناوری زیستی چین با انجام امور جمع آوری پلاسما از برخی از بیماران درمان شده، تولید و تهیه محصولات درمانی با استفاده از پلاسمای ایمنی ویژه کروناویروس 2019 و ایمونوگلوبولین خاص را شروع کرده است. این شرکت پس از آزمایشهای سختگیرانه، با موفقیت پلاسمای ایمنی ویژه ای برای درمان بالینی تولید کرده که با همکاری نزدیک نهادهای تحقیقات علمی چین، برای نجات مبتلایان در وضعیت وخیم و بحرانی مورد استفاده قرار گرفته است.


در حال حاضر بیش از ده بیمار در وضعیت وخیم و بحرانی از درمان با پلاسمای ایمنی ویژه کروناویروس 2019 بهره مند شده اند که 12 تا 24 ساعت پس از دریافت، علائم و نشانه های بالینی بیماران به وضوح بهبود یافته است.


محصولات پلاسمای ایمنی کروناویروس 2019، با پلاسمای دارای واحدهای بالای آنتی بادی خاص کروناویروس 2019 که بیماران درمان شده اهداء کرده اند، برای درمان مبتلایان در وضعیت وخیم و بحرانی استفاده می شود.


متخصصان می گویند با توجه به روند تغییرات پاتولوژیک بالینی، در بدن اکثر مبتلایان کروناویروس 2019 پس از درمان، آنتی بادی خاصی برای کروناویروس 2019 به وجود می آید که می تواند این ویروس را نابود کند. در حال حاضر، با توجه به کمبود واکسن و داروی ویژه، استفاده از محصولات پلاسمای ایمنی ویژه، از مؤثرترین روشها برای درمان مبتلایان کروناویروس 2019 محسوب می شود که به شدت نرخ مرگ بیماران وخیم و بحرانی را کاهش می دهد.

13 Feb 2020

چین اهداف معین توسعه سال جاری خود را تحقق می بخشد

نشست اعضای دایمی دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین برای برنامه ریزی مبارزه با بیماری همه گیر ناشی از کروناویروس جدید و توسعه اقتصادی و اجتماعی سال جاری میلادی کشور، 23 بهمن/ 12 فوریه به میزبانی شی جین پینگ رییس جمهور چین برگزار شد. این نیز سومین نشست تصمیم گیرندگان چین در 19 روز اخیر است. این نشست دارای دو پیام است: یک، در کنترل بیماری همه گیر، تحولات مثبت مشاهده شده و تدابیر چین در این راستا نیز دقیق و قدرتمندانه است؛ دو، چین هماهنگی بین مبارزه با همه گیری بیماری ناشی از کروناویروس جدید و توسعه اقتصای و اجتماعی کشور برقرار می کند و تاثیرات منفی بیماری بر کشور را تا حد ممکن کاهش می دهد تا اهداف معین توسعه کشور در سال جاری محقق شود.


این پیام ها سبب تشویق مردم چین و اطمینان بخشی به جهان شده است. چین دومین اقتصاد دنیاست و سهم آن در رشد اقتصادی دنیا نیز برای سال های پی در پی در سطح 30 درصد حفظ شده است. به عبارت دیگر، اگر چین وضعیت خوبی داشته باشد، وضعیت جهان نیز بد نخواهد بود.


تحولات مثبت مشاهده شده در مبارزه چین با بیماری همه گیر به تحقق اهداف معین چین برای توسعه خود در سال جاری کمک کرده است. در روزهای اخیر تعداد بیشتری از شرکت های چین فعالیت های خود پس از سال نو چینی را آغاز کرده اند. به علاوه، در نشست یادشده بر ازسرگیری فعالیت های شرکت ها، اجرای پروژه های با سرمایه خارجی، اجرای قانون سرمایه گذاران خارجی، بهبود محیط کسب و کار برای سرمایه گذاران خارجی و دفاع از حقوق و منافع سرمایه گذاران خارجی تاکید شده است.


چین نیز در روزهای اخیر تدابیری به منظور حمایت از شرکت ها به اجرا گذاشته است. به عنوان نمونه، یکی از شرکت های تولید چای در استان سی چوان که به سبب شیوع بیماری در بهره برداری دچار مشکل شده است، ظرف 24 ساعت پس از ارایه درخواست وام، 2 میلیون یوان وام از بانک محلی دریافت کرد. تدابیری دیگر مربوط به کاهش مالیات و عوارض، اعطای وام و اشتغال زایی نیز به اجرا گذاشته است که می تواند در رویارویی شرکت ها در مقابله با بیماری بسیار کمک کننده باشد.


براساس برنامه مدون چین، امسال در سطح کشور جامعه مرفه ایجاد خواهد شد. علیرغم همه گیری بیماری ناشی از کروناویروس جدید، مردم چین نه تنها از مشکلات ایجاد شده هراسی ندارند، بلکه ضمن غلبه بر بیماری، اهداف مدون توسعه اقتصادی و اجتماعی خود را تحقق می بخشند. پس، کلید این کار چیست؟ کلید آن، همان درخواست مدیرکل سازمان بهداشت جهانی است: همبستگی!

13 Feb 2020

سال 2020 میلادی آخرین سال تحقق هدف ساخت همه جانبه جامعه با رفاه نسبی و اتمام سیزدهمین برنامه پنج ساله چین است. چهارشبه 23 بهمن/ دلو، 12 فوریه، شی جین پینگ، دبیر کل کمیته مرکزی حزب کمونیست و رئیس جمهوری خلق چین نشست اعضای دائمی دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب را برگزار و در این نشست تاکید کرد که تحولات مثبتی در کار پیشگیری و مهار شیوع بیماری ناشی از کروناویروس جدید پیش آمده و باید ضمن تقویت جلوگیری و کنترل این بیماری، تاثیرات ناشی از آن را نیز به پایین ترین سطح برسانیم و برای تحقق اهداف توسعه اقتصادی و اجتماعی تلاش کنیم تا حرکت با ثبات اقتصادی و هماهنگی جامعه چین حفظ شود.


در نشست یاد شده مطرح شد: باید با ایفای نقش مثبت سیاستهای مالی و افزایش پشتیبانی نقدی، تقاضای نقدی برای پیشگیری و مهار شیوع بیماری در همه جای چین تضمین شود. باید به تحقیقات و صدور اقدامات مرحله ای و هدفمندانه کاهش مالیات و هزینه ها ادامه داد تا مشکلات مدیریت و انجام امور بازرگانی شرکتها کاهش یابد. باید با حفظ انعطاف پذیری سیاستهای پولی با ثبات و قدرت پشتیبانی را از شرکتهای تولیدکننده محصولات پیشگیری و مهار بیماریهای واگیردار در دریافت وام افزایش داد. باید با نیروی بیشتر، سیاست اولویت اشتغال را اجرا و سیاستهای دارایی و مالیاتی، مالی و بیمه اجتماعی برای پشتیبانی از شرکتهای متوسط و کوچک را بهبود داد. همچنان باید به طور منظم، ازسرگیری تولید انواع شرکتها شامل موسسات متعلق به دولت مرکزی و موسسات ملی را پیش برد.

12 Feb 2020

در روزهای اخیر، تعداد مبتلایان به ویروس کرونای جدید در اکثر استان‌های چین روندی رو به کاهش را نشان داده است. سیاستمداران کشورها و سازمان‌های بینالمللی نیز ضمن ارزیای مثبت از اقدامات دولت و مردم چین برای مقابله با این ویروس نسبت به پیروزی چین در پیشگیری و کنترل آن ابراز اطمینان میکنند.

12 Feb 2020

چرا این شهروند ایرانی ووهان را ترک نکرد؟!

31 دسامبر سال 2019 میلادی، خانم تیان یان جن صاحب کافی شاپ واکاندا پیامی دریافت کرد مبنی بر اینکه در ووهان یک نوع جدید از بیماری ذات الریه مشاهده شده است.


 23 ژانویه، شهر ووهان قرنطینه شد. 24 ژنویه، خانم تیان یان جن در ویچت خود نوشت: من می‌خواهم برای پزشکان و پرستاران قهوه درست کنم و برای آنان بفرستم. شما هم می خواهید به من کمک کنید؟ 25 ژانویه، 7 نفر از کارکنان کافی شاپ سر کارشان حاضر شدند که یکی از آنها جوانی ایرانی به نام سینا است. او از آغاز تأسیس این کافی شاپ اینجا کار میکند. 2 ژانویه، سینا پیامی از سفارت ایران در چین دریافت کرد مبنی بر اینکه دولت ایران قصد دارد با فرستادن یک هواپیمای اختصاصی ایرانی‌های مقیم چین را به کشور بازگرداند.


همان روز، تعداد مبتلایان به ویروس کرونای جدید به 4109 نفر رسیده بود. در چنین وضعیتی، ترک کردن ووهان بهترین گزینه به نظر میرسید و همکاران سینا نیز به او توصیه کردند که به ایران برگردد اما او تصمیم گرفت که بماند. 4 فوریه، هواپیمایی که دولت ایران فرستاده بود در فرودگاه ووهان به زمین نشست و کارمندان سفارت ایران بارها به سینا پیام دادند که شهر را ترک کند اما سینا بدون دادن هیچ پاسخی به این پیامها همچنان مشغول درست کردن قهوه بود. از 26 ژانویه تا 8 فوریه، این قهوه خانه 6150 لیوان قهوه رایگان برای پزشکان و پرستارانی فرستاده است که در بیمارستانها مشغول نجات جان بیماران هستند.


آنان می خواهند به همین ترتیب با ارسال قهوه رایگان برای پزشکان و پرستاران، به آنان برای غلبه بر ویروس کرونای جدید کمک کنند.

11 Feb 2020

موسسات چینی برای مبارزه با چالش ها و دستیابی به توسعه پایدار آماده هستند

از دو روز گذشته، موسسات چینی در اوج ازسرگیری روال عادی فعالیت ها و تولید قرار گرفته اند. سامانه پیشگیری و کنترل بیماری همه گیر ناشی از کروناویروس جدید وابسته به شورای دولتی چین با صدور اطلاعیه ای ویژه تاکید کرد، با تقویت کارهای پیشگیری و کنترل علمی شیوع بیماری، به از سرگیری فعالیت ها و تولیدات عادی موسسات کمک می شود. تحت شرایط کنونی، موسسات چینی با برطرف کردن مشکلات موجود و کاوش در نقاط رشد نوظهور به گسترش فضای توسعه جدید می پردازند.


موسسات، بخشی مهم اقتصادند و فعالیت و نشاط آن ها معیار رونق اقتصادیست. چگونگی کاهش تاثیرات منفی ناشی از شیوع بیماری بر موسسات به مساله اصلی و مهم کنونی اقتصاد چین تبدیل شده است. موسسات مختلف چین باید در حین پیشگیری و کنترل بیماری همه گیر، در حد امکان با استفاده از برتری های موجود به از سرگیری روال عادی تولید و فعالیت پرداخته و توانمندی قویشان را در خودساختگی نشان دهند. در عین حال، دولت چین نیز از فضای کافی برای سیاست های کنترل کلان استفاده می کند تا از شرکت های مختلف برای از سرگیری کار و روال عادی تولید پشتیبانی کند.


البته، در شرایط شیوع بیماری، موسسات چینی به کمک ذخایر اقتصادی مطلوب قادرند به توسعه خود ادامه دهند. در حال حاضر، بیشتر شخصیت های اقتصادی داخلی و خارجی بر این باور هستند، با آن که شیوع بیماری ناشی از کروناویروس جدید تاثیراتی بر اقتصاد چین گذاشته، اما این تاثیرات موقتی است و وضعیت اساسی رشد با کیفیت بالا و گرایش توسعه روبه مطلوب اقتصاد چین در درازمدت تغییر نمی کند. چین دارای بازار بزرگ با تعداد یک میلیارد و 400 میلیون نفر، کامل ترین زنجیره عرضه صنعتی، زیرساخت های کامل و استعدادهای فناوری گوناگون است و همه این ها یک پشتیبانی محکم برای دستیابی به توسعه اقتصادی و پایه کافی برای توسعه موسسات به شمار می رود.


موسسات چین همواره در جریان برطرف کردن مشکلات مختلف، توسعه یافته اند، این بار هم چنین خواهد بود. با ابتکار به توان خودساختگی و بر اساس کمک های در حد امکان دولت و پیشتیبانی محکم اقتصاد، موسسات چینی توانایی کامل برای حل مشکلات موجود و دستیابی به توسعه جدید دارند تا همچنان به رشد اقتصاد ملی بیفزایند.

صفحه:1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
تنظیمات کوکی
این سایت از کوکی ها استفاده می کند تا تجربه مرور بهتری را به شما ارائه دهد.
می‌توانید همه آن‌ها را بپذیرید یا انواع کوکی‌هایی را انتخاب کنید که خوشحال هستید اجازه دهید.
تنظیمات حریم خصوصی
هنگام مرور این وب‌سایت، کوکی‌هایی را که می‌خواهید اجازه دهید انتخاب کنید. لطفاً توجه داشته باشید که برخی از کوکی ها را نمی توان خاموش کرد، زیرا بدون آنها وب سایت کار نمی کند.
ضروری است
برای جلوگیری از اسپم این سایت از Google Recaptcha در فرم های تماس خود استفاده می کند.

این سایت همچنین ممکن است از کوکی ها برای تجارت الکترونیک و سیستم های پرداخت استفاده کند که برای عملکرد صحیح وب سایت ضروری هستند.
خدمات گوگل
این سایت از کوکی‌های Google برای دسترسی به داده‌هایی مانند صفحاتی که بازدید می‌کنید و آدرس IP شما استفاده می‌کند. خدمات Google در این وب سایت ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- نقشه های گوگل
داده محور
این سایت ممکن است از کوکی‌ها برای ثبت رفتار بازدیدکنندگان، نظارت بر تبدیل تبلیغات، و ایجاد مخاطبین، از جمله از:

- تجزیه و تحلیل ترافیک گوگل
- ردیابی تبدیل تبلیغات گوگل
- فیس بوک (متا پیکسل)